REFORMA EN CARRER MARTI GRAN VIA VALÈNCIA

EL REPTE

Com fer una reforma integral en un pis amb més de 24 metres de profunditat i a penes 3 metres d’amplària. Resulta un repte complex l’articular cadascun dels espais de l’habitatge amb estes condicions preexistents. La nostra proposta de distribució va solucionar tot el programa de necessitats del client: estar, menjador, cuina, dos banys complets, dos habitacions i vestidor. Però a més va aconseguir que tots els espais, fins i tot els banys, tingueren llum natural i que amb el profunda i llarga que és l’habitatge es necessitaren a penes 3 metres de corredor per a solucionar totes les circulacions.

UNA CUINA LINEAL

La gran protagonista d’esta estratègia de distribució és la cuina, que es resol de manera lineal i servix d’articulació entre la zona de dia i de nit.

MATERIALITAT

Apostem per la calidesa i els materials naturals en cadascun dels nostres projectes. Ací la ceràmica i la fusta són protagonistes, acompanyades per notes de color en els taulells tant del bany com de la cuina. L’estar se significa revestint una de les seues parets de ceràmica. En la zona de dia malgrat l’obert dels espais, estos es filtren i pauten a través d’elements de mobiliari dissenyat exclusivament.

Arquitecte
Francisco Olivas
Carles Palmi
Andreu Benedito
Col·laboradors
Carles Sendra
Marta Asensi
Simón Cebrián

Fotògraf
Fran Álvarez
Ubicació
Valencia
Tipologia de Projecte
Residencial
Any
2023
Servicis
Projecte
Direcció d'obra
Construcció
Interiorisme

Reforma en Carrer Martí — Gran Via — València

Compromesos amb els espais que habitem

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?