TANATORI
MUNICIPAL
MASSALAVES

EL NOSTRE COMPROMÍS AMB AMB LES PERSONES

Un edifici qualsevol que siga el seu ús ha de ser pensat per a satisfer les necessitats de l’usuari, per damunt d’estàndards i maneres preconcebudes de fer arquitectura. Un ciutadà, en acudir a un edifici així, necessita sentir-se a casa. Eixa va ser la premissa fonamental d’este projecte, tractar l’edifici amb caràcter de llar, per la seua escala, per la seua materialitat i per la seua manera de relacionar-se amb l’exterior.

1—4

L’edifici es concep de manera molt clara com una sèrie de volums que lliscar entres si, organitzant-se molt clarament en una part publica i una altra privada. Ambdues s’oferixen en el seu alçat principal a través de dos porxos que acullen al visitant. La materialitat busca remarcar eixe concepte de proximitat i calidesa. Un alt sòcol ceràmic aporta eixes notes naturals i càlides que acompanyen a l’usuari en el seu contacte directe amb l’edifici.

Arquitectes
Andreu Benedito
Francisco Olivas
Carles Palmi

Col·laboradors
Carles Sendra
Marta Asensi
Simón Cebrián
Ubicació
Massalaves
Tipologia de projecte
Obra Pública
Any
2023
Superfície construïda
160 m2
Servicis
Projecte
Direcció d'obra
Interiorisme

Tanatori Municipal — Massalaves

Compromesos amb l'obra pública

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?