Com treballem Unifamiliars Reformes

DESCOBRIX TOTES LES FASES PER LES QUALS PASSARÀS FINS A TINDRE LES CLAUS DE LA TEUA NOVA CASA.

En Epigram ens encarreguem de tot el procés, des de la cerca de la parcel·la fins al lliurament de les claus de la teua nova llar.
Revisa les preguntes que et fem en cada fase per a descobrir en quin estàs i podràs calcular el temps aproximat que tardarem a tindre llest el teu projecte.

LA TEUA UNIFAMILIAR AMB EPIGRAM DES DE 250.000€

(01)

Els estudis previs

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Cap el meu habitatge en eixa parcel·la?
Podré posar la casa i la piscina on jo vull?
Quant em costarà tota l'operació?
És esta parcel·la adequada per al meu projecte?
Esta parcel·la està bé de preu o és massa cara?
Esta parcel·la té potencial? A quin banc li demane el préstec?

En Epigram fem un pla de l'encaix possible amb un habitatge tipus, t'acompanyem amb servicis que no són d'arquitectura (et presentem diversos bancs que estan especialitzats en autopromoció). Utilitzem una aplicació pròpia que permet fer el seguiment del procés de manera senzilla.

Temps: 1 setmana

(02)

La compra

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Estaré pagant sobrepreus a la immobiliària?
Estaré negociant adequadament les condicions de la compra?
La parcel·la que estic comprant complirà la legalitat per a la construcció que jo vull realitzar?

En Epigram t'assessorem en la negociació, legalitat i estimació de preus adequats. Aportem Immobiliàries i notaries de confiança.

Temps: 1 mes

(03)

L'estudi geotècnic i topogràfic

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

A qui contracte?
És obligatori?

Ens encarreguem de contractar a totes les empreses externes per a l'estudi geotècnic i topogràfic.

Temps: 2 setmanes

(04)

L'avantprojecte

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

No sé com vull que siga la meua casa, no tinc clar quin estil m'encaixa més, vull moltes coses però no tinc diners per a tot, no sé si fer l'habitatge en una altura o en dos, On col·loque la piscina, On oriente el saló i la cuina. Quins materials són més interessants per a l'exterior?

En esta fase t'oferirem el disseny de la idea i et donarem el pressupost aproximat. Et
formarem amb unes píndoles arquitectòniques perquè pugues elevar el teu nivell de coneixement i decidir per tu mateix, et proposem diverses solucions perquè pugues veure les variants i decidir entre elles. Si no t'agrada cap proposta continuarem proposant-te opcions fins que t'enamore alguna.

Temps: 2 mesos

(05)

El projecte bàsic i d'execució. El pressupost de l'obra

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Veuré els materials abans de posar-los en l'habitatge? Quant costarà la meua casa? Una vegada estiga fet el projecte costarà més del que puc pagar? Sabré llegir els plans?

Fem visites per a veure els diferents materials i generem un moodboard per a veure com combinen. Com som arquitectes i constructors, portem el pressupost en paral·lel al disseny per a saber a cada moment quant costa l'habitatge sense sobresalts. Realitzem 3D perquè pugues veure l'habitatge de manera més senzilla que amb els plans. El projecte es gestiona de manera senzilla des del mòbil en la nostra app

Temps: 3 mesos

(06)

El projecte d'interiorisme

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

No sé combinar bé els materials, tinc ja mobles que vull conservar. No sé si m'arribarà el pressupost per a l'obra i els mobles. No tinc clar l'estil de decoració que m'agrada. Moblaré a poc a poc després de l'obra quan viva la meua casa.

T'assessorem i et formem en estils i materials per a fer senzilla l'elecció. Escoltem els teus gustos i generem diverses propostes coherents amb tu. Entreguem habitatges moblats per a entrar a viure i evitem així que malgastes el teu temps. D'esta manera ens assegurem que els mobles no desmeresquen el disseny de l'habitatge i es genere un ambient 10.

Temps: 1 mes (durant l'obra)

(07)

Les llicències administratives i hipoteca

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

He d'encarregar-me de gestionar les llicències amb l'ajuntament? Com funciona la relació amb el banc, necessite el projecte per a aconseguir la hipoteca?

Ens encarreguem de gestionar les llicències amb l'ajuntament i les empreses subministradores d'aigua i electricitat. Visem el projecte perquè servisca per al banc.

Temps: depén de l'ajuntament (1 o 2 mesos)

(08)

L'obra

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Si l'arquitecte és el constructor pot controlar pitjor el meu habitatge? Són els prefabricats de formigó duradors? Hauré d'estar pendent de l'obra? Cada quant podré fer visites a l'obra? Puc fer modificacions durant l'obra?

Ser arquitectes i constructors ens permet tindre un control major de l'obra i assegurar resultats de major qualitat. En haver de complir el pressupost i el disseny, es conjuminen capacitats aconseguint un resultat millor. A més, s'eviten discussions en obra i lluites entre els agents que et puguen afectar. El sistema de prefabricat de formigó té un control de qualitat superior a la construcció tradicional i reduïx els temps d'obra. Es planifiquen les visites d'obra per a anar acompanyat del nostre equip i explicar els detalls i el punt en el qual està el teu habitatge. A més, resoldrem els teus dubtes i et mostrarem els materials en el seu lloc final. Podràs proposar xicotets canvis durant el procés per a continuar millorant el resultat final, sempre que no modifiquen el ritme de l'obra.

Temps: des de 8 mesos

(09)

La fi de l'obra

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

He d'encarregar-me de tota la documentació que es requerix per a entrar a viure en l'habitatge? He de contractar empreses externes per a realitzar el seguiment d'eficiència energètica? Hauré d'estar en contacte amb les empreses subministradores d'energia i aigua?

Ens encarreguem de la documentació final per al registre de l'habitatge. Contractem empreses especialitzades en el control energètic de l'habitatge, en cas de ser necessari. Contactem amb les empreses subministradores per a donar d'alta aigua, electricitat i internet. Documents, certificats, control extern d'eficiència energètica, llicències i registres: certificat final d'obra, certificat d'eficiència energètica, llibre de l'Edifici, llicència de primera ocupació, Escriptura de declaració d'obra nova acabada, alta de subministraments.

Temps: 1 mes

(10)

L'Interiorisme

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Com amb si amoblar ràpidament? Tindré tot llest per a entrar a viure?

Planifiquem la compra de mobles perquè es puguen fabricar abans d'entrar a viure. T'ajudem a organitzar la mudança amb empreses especialitzades. Planifiquem el moblament com si fora una part més de l'obra. Fins i tot ens encarreguem de la neteja i manteniment posterior.

Temps:2 setmanes

FI

L'entrega

Felicitats!

DESCOBREIX TOTES LES FASES PER LES
QUE PASSARÀS FINS TENIR LES CLAUS
DE LA TEUA NOVA LLAR.

En Epigram ens encarreguem de tot el procés, des de la cerca de l'habitatge fins al lliurament de les claus de la teua nova llar.
Revisa les preguntes que et fem en cada fase per a descobrir en quin estàs i podràs calcular el temps aproximat que tardarem a tindre llest el teu projecte de reforma.

LA TEUA REFORMA AMB EPIGRAM DES DE 60.000€

(01)

L'estudi previ i la viabilitat de la reforma

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

En quin estat està l'immoble? Té problemes estructurals? L'edifici es troba en bon estat? Hi ha algun problema legal amb la construcció? Cap el meu tot el que vull en eixe apartament? Podré posar el saló/cuina on jo vull? Quant em costarà tota l'operació? És este apartament adequat per al meu projecte? Caben totes les habitacions que jo voldria? On podria posar els banys? Este immoble està bé de preu o és massa car? Este apartament té potencial? A quin banc li demane el préstec?

Es realitza una inspecció tècnica de l'habitatge, alçament de l'habitatge abans de comprar-la, fer un pla de l'encaix possible amb un habitatge tipus (amb pla), i t'acompanyem en la cerca de servicis bancaris. Utilitzem una aplicació pròpia que permet fer el seguiment del procés de manera senzilla.

Temps: 2 setmanes

(02)

La compra

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Estaré pagant sobrepreus a la immobiliària?, Estaré negociant adequadament les condicions de la compra? L'immoble que estic comprant complirà la legalitat per a la construcció que jo vull realitzar?

T'assessorem en la negociació, legalitat i estimació de preus adequats. Aportem Immobiliàries i notaries de confiança.

Temps: 1 mes

(03)

L'avantprojecte

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

No sé com vull que siga la meua casa, no tinc clar quin estil m'encaixa més, vull moltes coses però no tinc diners per a tot, no sé si fer el saló cap al carrer o cap al pati? Puc fer una terrassa? Quina orientació és millor? On pose la cuina? Òbric la cuina al saló o la tanque?Hi ha més opcions? Quins materials són més interessants per a la cuina oberta?Puc mantindre materials originals de l'habitatge?

En esta fase t'oferirem el disseny de la idea i et donarem el pressupost aproximat. Et formarem amb unes píndoles arquitectòniques perquè pugues elevar el teu nivell de coneixement i decidir per tu mateix, et proposem diverses solucions perquè pugues veure les variants i decidir entre elles. Si no t'agrada cap proposta continuarem proposant-te opcions fins que t'enamore alguna.

Temps: 1 mes

(04)

Projecte bàsic i d'execució. Pressupost de l'obra.

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Veuré els materials abans de posar-los en l'habitatge? Quant costarà el meu apartament reformat? Una vegada estiga fet el projecte costarà més del que puc pagar? Sabré llegir els plans?

Fem visites per a veure els diferents materials i generem un moodboard per a veure com combinen. Com som arquitectes i constructors, portem el pressupost en paral·lel al disseny per a saber a cada moment quant costa l'habitatge sense sobresalts. Realitzem 3D perquè pugues veure l'habitatge de manera més senzilla que amb els plans. El projecte es gestiona de manera senzilla des del mòbil en la nostra app. Tindràs la documentació per al banc i l'ajuntament..

Temps: 1 mes

(05)

Projecte d'interiorisme.

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

No sé combinar bé els materials, tinc ja mobles que vull conservar, no sé si m'arribarà el pressupost per a l'obra i els mobles, no tinc clar l'estil de decoració que m'agrada. Amoblaré a poc a poc després de l'obra quan viva la meua casa.

T'assessorem i et formem en estils i materials per a fer senzilla l'elecció. Escoltem els teus gustos i generem diverses propostes coherents amb tu. Entreguem habitatges moblats per a entrar a viure i evitem així que malgastes el teu temps. D'esta manera ens assegurem que els mobles no desmeresquen el disseny de l'habitatge i es genere un ambient 10.

Temps: 1 mes (durant l'obra)

(06)

Les llicències administratives i hipoteca

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

He d'encarregar-me de gestionar les llicències amb l'ajuntament? Com funciona la relació amb el banc, necessite el projecte per a aconseguir la hipoteca?

Ens encarreguem de gestionar les llicències amb l'ajuntament i les empreses subministradores d'aigua i electricitat. Visem el projecte perquè servisca per al banc

Temps: en sol·licitar-ho (1 setmana)

(07)

L'obra

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Si l'arquitecte és el constructor pot controlar pitjor el meu habitatge? Hauré d'estar pendent de l'obra? Cada quant podré fer visites a l'obra? Puc fer modificacions durant l'obra?

Ser arquitectes i constructors ens permet tindre un control major de l'obra i assegurar resultats de major qualitat. En haver de complir el pressupost i el disseny, es conjuminen capacitats aconseguint un resultat millor. A més, s'eviten discussions en obra i lluites entre els agents que et puguen afectar. El sistema de prefabricat de formigó té un control de qualitat superior a la construcció tradicional i reduïx els temps d'obra. Es planifiquen les visites d'obra per a anar acompanyat del nostre equip i explicar els detalls i el punt en el qual està el teu habitatge. A més, resoldrem els teus dubtes i et mostrarem els materials en el seu lloc final. Podràs proposar xicotets canvis durant el procés per a continuar millorant el resultat final, sempre que no modifiquen el ritme de l'obra.

Temps: des de 5 mesos

(08)

La fi de l'obra

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

He d'encarregar-me de tota la documentació que es requerix per a entrar a viure en l'habitatge? Hauré d'estar en contacte amb les empreses subministradores d'energia, aigua i internet?

Contractem empreses especialitzades en el control energètic de l'habitatge, en cas de ser necessari. Contactem amb les empreses subministradores per a donar d'alta aigua i electricitat. Documents, certificats, control extern d'eficiència energètica, llicències i registres: certificat final d'obra, certificat d'eficiència energètica, llibre de l'Edifici, llicència de primera ocupació, Escriptura de declaració d'obra nova acabada, alta de subministraments. Documents, certificat final d'obra, Llicència de segona ocupació, Alta de subministraments

Temps: 1 mes

(09)

L'interiorisme

Estàs en esta fase si et fas estes preguntes:

Com amb si amoblar ràpidament? Tindré tot llest per a entrar a viure?

Planifiquem la compra de mobles perquè es puguen fabricar abans d'entrar a viure. Ajudem a organitzar la mudança amb empreses especialitzades. Planifiquem el moblament com si fora una part més de l'obra. Fins i tot ens encarreguem de la neteja i manteniment posterior.

Temps: 2 setmanes

FIN

L'entrega

Felicitats!

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?