REFORMA
A LA PETXINA
VALÈNCIA

Des de 1000€/m2

HABITATGES AMB CARÀCTER

A vegades els projectes de reforma només han de tractar d’actuar sobre aquells elements de l’habitatge que han quedat obsolets, que no funcionen bé ni estítisca ni funcionalment, perquè estos dialoguen amb altres parts de l’habitatge sobrats de caràcter i encant. Esta és la premissa amb la qual actuem en esta Reforma d’este apartament d’habitatge en el barri de la Petxina.

Un habitatge en xamfrà, tremendament banyada per la llum, amb sòls de parquet, sostres alts, interessants cornises i motlures originals, portes de pas corbes amb detalls en vidre, que sabíem que havíem de respectar.

1—7

DIÀLEGS

Així que la reforma es va centrar en actualitzar els espais de la casa que més ho necessitaven. La zona de la cuina, per a obrir-la a la resta de la casa i a la llum, relacionant-la intensament amb els espais d’estar, apostant per materials naturals i de qualitat. Fent els banys més funcionals i amb una materialitat més contemporània.

Tirant barandats, s’obri la cuina a la resta de l’habitatge, es generen nous espais de relació com la taula de fusta que abraça el pilar que al seu torn filtra les visuals cap al bany. Es redissenya i redistribuïx la cuina. Es crea un gran moble de cuina sòl-ensostre concebut quasi com una escultura en fusta de roure.

UNA ESCULTURA DE ROURE

Un potent moble sòl ensostre de fusta de roure, treballat quasi com un monòlit de fusta, amb els seus tiradors en forma d’unglera ballant en altura en un interessant joc plàstic es convertix en el gran protagonista de l’espai.

Arquitecte
Andreu Benedito
Francisco Olivas
Carles Palmi
Col·laboradors
Guillerme Diaz
Marta Asensi
Simón Cebrián
Fotògraf
Milena Villalba
Ubicació
València
Tipologia de Projecte
Residencial
Any
2021
Servicis
Projecte
Direcció d'obra
Construcció
Interiorisme

Reforma A la Petxina — València

Compromesos amb els espais que habitem

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?