HABITATGE UNIFAMILIAR A L'HORTA SUD VALENCIA

Des de 1800€/m2

DISSENYANT EL SOMNI D’UNA VIDA MILLOR

Vicen i Aurelio ens van encarregar que dissenyàrem i construïrem este habitatge tan important en el seu projecte de vida. L’arquitectura, si es fa bon ús d’ella, és una ferramenta fonamental per a aconseguir transformar els espais que habitem en alguna cosa mes bonica, mes càlida, mes amable, que fa la nostra vida més confortable. Adaptada a les nostres necessitats i a la nostra manera de viure. Este projecte d’habitatge unifamiliar és mostra d’això.

VIURE EN RELACIÓ AMB L’EXTERIOR

L’habitatge es disposa íntegrament en planta baixa. Aconseguint intensificar les relacions de l’usuari amb els espais exteriors i fent l’habitatge més còmode i accessible. L’habitatge es concep com un sistema de cinc volums cadascun d’una altura diferent que alberguen els diferents espais de l’habitatge. Un concepte d’espai fluid en què cada ús es va articulant amb el dels seus espais annexos.

REINTERPRETAR LA MATERIALITAT VALENCIANA

L’arquitectura vernacla és molt rica en materials càlids i naturals, ací apostem fortament per ells, rellegint-los i reinterpretant-los. Gran part dels sostres de l’habitatge s’han plantejat amb bigueta de formigó i revoltó ceràmic vist, en una picada d’ullet a l’arquitectura tradicional valenciana de bigueta i revoltó ceràmic. Es planteja una materialitat molt blanca i lluminosa, a través dels arrebossats i com a contrapunt una aposta per la pedra com a protagonista dels espais tant interiors com exteriors.

Arquitecte
Francisco Olivas
Andreu Benedito
Carles Palmi
Col·laboradors
Carles Sendra
Marta Asensi
Simón Cebrián
Manuela Luna

Fotògraf
Fran Álvarez
Ubicació
València
Tipologia de Projecte
Residencial
Any
2023
Superfície construïda
180 m2
Servicis
Projecte
Direcció d'obra
Construcció

Habitatge Unifamiliar a l'Horta Sud — València

Compromesos amb els espai que habitem

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?