REFORMA A
L'EIXAMPLE
VALÈNCIA

Des de 1600€/m2

UNA LLAR

Sylvia i Sietse van trobar a València la ciutat on establir la seua segona residència. Vinguts de Centreeuropa, des de la seua primera visita van quedar corpresos de la seua llum, del seu clima i de la seua gent. No obstant això, trobar el pis adequat per a convertir-lo en la seua llar no va ser senzill.

En la seua cerca es van creuar amb una infinitat d’habitatges amb males distribucions, fosques, sense aparentment gens d’interés. Quan estaven a punt de descartar la que és ara el seu actual habitatge per estos motius, van descobrir que havíem realitzat un avantprojecte d’una possible distribució i solució funcional i material d’este habitatge.

La nostra mirada els va ajudar a veure-la amb altres ulls. Tant és així que la van comprar i ens van encarregar dissenyar-la, construir-la i moblar-la, fins a convertir-la en la llar que és ara per a ells.

"Vam tindre molta sort amb Epigram perquè ens van estar manant fotos perquè poguérem seguir el procés"

SYLVIA AND SIETSE

SWITZERLAND

HABITATGES DE L’EIXAMPLE

València està repleta d’interessants edificis de principis de segle XX amb eixe sabor modernista de la València del segle passat. L’objectiu de la nostra reforma va ser traure el màxim partit als elements històrics de l’habitatge, a la seua construcció i la seua materialitat. Combinar-los amb elements nous en un exercici de sobrietat, però també de calidesa material. La rajola cara vista i la fusta connoten cada racó de l’habitatge.

Hem dissenyat exclusivament interessants detalls en cada espai de l’habitatge. La llarga i lleugera prestatgeria del saló, de perfils metàl·lics beix i baldes de fusta. La divisòria de l’espai de l’estudi amb blocs de pavés traslluït. El dormitori principal, amb un capçalera realitzat amb la pròpia tarima de fusta natural de l’habitatge, l’espai del qual està envoltat per un interessant joc de motlures que oculten la il·luminació. Cada detall està pensat i dissenyat amb manyaga.

UN PROJECTE INTEGRAL

Des de l’estudi ens hem encarregat del disseny, construcció i interiorisme de tot l’habitatge. Una solució integral que permet oferir el millor servici al client i obtindre els millors resultats. Ja que cada detall està pensat i està executat pel que el pensa.

Arquitecte
Carles Palmi
Andreu Benedito
Francisco Olivas
Col·laboradors
Marta Asensi
Simón Cebrián
Adrián de Arriba
Marcos Menéndez
Fotògraf
Fran Álvarez
Ubicació
València
Tipologia de Projecte
Residencial
Any
2023
Servicis
Projecte
Direcció d'obra
Construcció
Interiorisme

Reforma a l'Eixample — València

Compromesos amb els espai que habitem

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?