HABITATGE UNIFAMILIAR
AL CARRER BOCAIRENT
L'ELIANA

Des de 1400€/m2

UN JOC
DE VOLUMS
SOTA EL SOL

Dissenyar este habitatge unifamiliar suposa per a nosaltres l’oportunitat de brindar-li al client la possibilitat de viure de manera intensa, relacionar-se amb l’exterior i amb la naturalesa. Per això plantegem disposar de tot el programa en planta baixa. Aconseguint intensificar les relacions de l’usuari amb els espais exteriors i fem l’habitatge més còmode i accessible.

1—7

L’habitatge es concep com un bonic joc de quatre volums que s’unixen i es giren per a albergar les diferents estades de la casa. Per a adaptar-se al solar generem un espai més tancat cap al carrer i un espai més arreplegat i privat cap a l’interior de la parcel·la. Amb eixa idea potenciem la relació dels espais interiors amb les zones exteriors d’ús. Esta divisió en quatre volums ens permet adaptar-nos a les condicions del solar i reduir l’escala total de l’habitatge.

1—4

ARQUITECTURA VALENCIANA.
EL MUR I LA FINESTRA

Els volums es rematen amb cobertes inclinades, la qual cosa ens recorda a les tradicionals cases de l’arquitectura tradicional mediterrània i valenciana. Este concepte es potencia encara més amb el seu color blanc i la idea de buits moderats perforats en els murs. Això permet mantindre controlada la il·luminació dels espais, en un clima banyat per un radiant sol la major part de l’any.

ESPAIS EN L’OMBRA.
EL PORXO

Per a nosaltres és important donar-li valor els espais exteriors. Per això les àrees en l’ombra són imprescindibles per a poder gaudir i habitar en l’exterior. D’aquí ve que este habitatge compta amb un generós porxo després de la sala d’estar de l’habitatge del qual es pot gaudir durant tot l’any.

Arquitectes
Francisco Olivas
Andreu Benedito
Carles Palmí
Col·laboradors
Guilherme Días
Marta Asensi
Simón Cebrián
Carles Sendra
Mobiliari
Teulat
Promotor
Fontcoma
Data del projecte
2020
Superfície construïda
180 m2
Fotografies
Milena Villalba
Servicis
Projecte
Direcció d'obra

Habitatge Unifamiliar al Carrer Bocairent — L'Eliana

Compromesos amb els espais que habitem

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?