REFORMA
A MORVEDRE
VALÈNCIA

REFORMES AMB HISTÒRIA

Treballar per a clients coneguts que decidixen confiar en nosaltres resulta gratificant en poder retornar-los esta confiança amb una obra ben dissenyada i executada. Juan Carlos ens encarrega esta reforma integral d’un xicotet apartament amb vista al va riure Túria, amb la nostàlgia de ser l’habitatge en la qual va nàixer i a la qual torna després de jubilar-se.

L’habitatge va romandre inalterada durant molt de temps així que necessitava una actualització a les noves maneres d’habitar de hui dia, una distribució molt més diàfana i ajustada a les seues necessitats, però sense perdre el caràcter tan marcat, amb l’empremta material i formal d’un edifici amb més de cent anys d’història.

1—5

LA PALETA DE MATERIALS

Es decidixen recuperar els materials i formes més característics de l’habitatge, es trau la rajola caravista, descobrint també les llindes de formigó sobre les finestres. Es repliquen els finestrals corbs de façana, realitzats amb fusta lacada blanca i els seus originals porticons i finestrons. Esta important nota de calidesa es complementa amb un nou paviment més modern i neutre, a causa de la gran deterioració o modificacions que ha patit el paviment preexistent. La resta, una arquitectura blanca tremendament lluminosa amb xicotetes notes de color aportades pels taulells de la cuina, del bany i per les peces de mobiliari.

Arquitectes
Andreu Benedito
Carles Palmí
Francisco Olivas
Col·laboradors
Marta Asensi
Carles Sendra
Simón Cebrián
Mar Fernandez
Ubicació
Valencia
Tipologia de projecte
Residencial
Any
2022
Superfície construïda
80 m2
Fotografies
Fran Álvarez
Servicis
Projecte
Direcció d'obra
Construcció
Interiorisme

Reforma a Morvedre — València

Compromesos amb els espais que habitem

EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

Treballem junts
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?