Coneix Castell de Cabres

CATEGORIA
Podcast

DATA DE PUBLICACIÓ
4 August, 2023

COMPARTIR

En el capítol de hui del Pòdcast La Llar anirem fins a l’interior de Castelló, concretament fins a Castell de Cabres. Este lloc és molt especial perquè és el municipi amb menys habitants de tota la Comunitat Valenciana.

L’Estudi Epigram està treballant realitzant una estratègia de regeneració urbana amb la intenció de millorar la vida de les persones que habiten allí.

A Castell de Cabres només viuen sis persones de manera contínua i a les nits només pernocten tres persones en el lloc.

En el Pòdcast es parla d’un dels principals problemes del poble, el tancament del seu bar, un gran generador d’activitat, de cohesió social i que va suposar un gran colp per a la localitat ja que els visitants tampoc tenien un lloc al qual acudir.

També parlem del ric patrimoni natural que té Castell de Cabres, que pot fer la delícia de senderistes i excursionistes que vulguen recórrer els seus bonics camins envoltats de pura naturalesa.

Així mateix, contarem anècdotes del poble, del seu encant i dels seus tresors, un d’ells és L’Ermita de San Cristófol, on Epigram col·labora amb l’ajuntament per a la rehabilitació a través de les ajudes europees del pla conviure. Esperem que us agrade i, sobretot, que us desperte el cuquet de visitar este fantàstic poble.

COMPARTIR

NEWSLETTER

    EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

    Treballem junts
    Abrir chat
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?