Reformar una casa a València a distància, així treballem en Epigram amb els nostres clients internacionals

CATEGORIA
Articles

DATA DE PUBLICACIÓ
20 February, 2024

COMPARTIR

En Estudi Epigram entenem que el desig de transformar un habitatge, ja siga per a convertir-la en la teua llar ideal o per a traure-li el màxim profit com a inversió, pot sorgir en qualsevol moment, i també en qualsevol lloc del món. Per això hem desenvolupat un servici integral de disseny i reformes que permet als nostres clients dur a terme projectes de reforma a distància, sense sobrecostos ni complicacions addicionals, com més ens agrada.

Durant 2023 hem aconseguit que els canadencs Kathy i Paul gaudisquen ja de la seua llar en els voltants del mercat de Proveïments i que Sietse i Sylvia hagen aconseguit amb èxit establir la seua segona residència en el Mercat de Colón. Els dos projectes, molt acaronats, tant per les seues famílies com pel nostre equip, han sigut un treball bonic i eficient. En tots dos casos hem manejat els temps, el pressupost i la distància amb honors.

Comprar un habitatge a València, la primera decisió

València és una ciutat que cada vegada més atrau a ciutadans d’altres llocs del món. El seu clima, la seua bellesa i la seua forma de vida tan acollidora, l’han convertida en un lloc molt apetible per als qui busquen una segona residència en el Mediterrani o mudar-se definitivament i començar una nova vida més càlida.

En Epigram acompanyem als nostres clients des de la primera presa de decisió que és on situar-se a la ciutat de València i a quin preu. El nostre equip d’experts està a la teua disposició per a oferir-te assessorament personalitzat fins i tot abans que adquirisques l’habitatge.

En Epigram tenim experiència a avaluar el potencial de cada espai, la viabilitat de la parcel·la o l’habitatge en qüestió, la negociació de la seua compra, les gestions de notaria [i de poders notarials, quan no estem en el mateix país o ciutat] i molt més.

El més important és que els nostres clients puguen prendre decisions informades que s’alineen amb els seus objectius i pressupost.

 

Construcció d’un nou habitatge o reforma integral? En Epigram ens encarreguem de tot en qualsevol dels casos

Ja siga construir un habitatge des de zero o renovar per complet una existent, en Estudi Epigram tenim l’experiència i els recursos per a dur a terme projectes de qualsevol envergadura. Fins i tot quan no es té clar l’immoble exacte, el nostre equip pot oferir solucions i suggeriments per a trobar la millor opció que s’adapte a les necessitats de cada persona, parella o família.

Per això, ens encarreguem d’elaborar un avantprojecte amb el disseny de la idea i un pressupost aproximat, formant als nostres clients amb unes píndoles arquitectòniques perquè puguen elevar el seu nivell de coneixement i decidir per ells mateixos. No treballem res que no ens enamore, ni al client, ni a nosaltres. Donarem en el clau!

A més, la nostra filosofia se centra en garantir un procés sense preocupacions i completament personalitzat. Des del moment en què ens contacten fins que t’entreguem les claus d’una nova llar, posem a disposició un interlocutor únic que coordinarà tots els aspectes del projecte.

Seguir el procés constructiu a milers de quilòmetres de distància

Sabem que el període d’obres és una etapa que, a vegades, resulta estressant, llarga i tediosa. Pot semblar que a distància, encara molt més. Però t’assegurem que amb nosaltres, ho gaudiràs.

Per a oferir-te tota la tranquil·litat i transparència, hem desenvolupat una aplicació mòbil exclusiva per a tu. A través d’esta ferramenta mòbil, podràs seguir la cronologia de cada fase de l’obra, controlar els costos, consultar els plans i pressupostos, i estar al corrent d’en què s’està destinant la teua inversió. Esta ferramenta única en el mercat garantix una traçabilitat total de les decisions i reduïx significativament els errors de comunicació.

A més, tindrem una comunicació constant i pròxima amb tu, perquè no et perdes res i pugues rebre fotografies i vídeos sempre que vulgues, i pel canal de comunicació que preferisques. Ens adaptem a tu perquè no t’hages de preocupar per res i pugues viure el dia a dia amb nosaltres.

Tot este servici deixaria de ser integral [que és el nostre segell d’identitat] si acabàrem en este moment. En Estudi Epigram ens encarreguem del moblament i interiorisme, un servici que oferim amb caràcter funcional, atemporal i accessible, oferint una arquitectura i disseny ben executats i que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida de les persones. Tot este procés podràs seguir-lo, per descomptat, a través de la nostra plataforma digital, i podràs participar en l’elecció de materials i objectes amb una comunicació activa i continua amb nosaltres.

Ens encarreguem, també, fins i tot dels detalls necessaris per a viure amb totes les comoditats, com la contractació de servicis bàsics com a internet i aigua, perquè els nostres clients puguen concentrar-se en el més important: veure com la seua llar cobra vida.

La nostra experiència com a arquitectes, ens diu que quan la construcció és transparent i accessible durant l’execució, els resultats són millors perquè els nostres clients poden participar en cada fase de preses de decisions alineades en el temps.

Experiència en clients deslocalitzats

Gràcies a la nostra àmplia experiència treballant amb clients de tot el món, comprenem les necessitats i preocupacions específiques d’aquells que estan lluny físicament. El nostre equip està perfectament capacitat per a manejar projectes a distància, assegurant que la distància geogràfica no siga un impediment per a aconseguir els teus objectius.

Per tant, ens comprometem a oferir-los tranquil·litat i seguretat en cada etapa del procés. Des d’un pressupost detallat i transparent fins al seguiment constant de l’avanç de l’obra a través de la nostra aplicació mòbil, ens esforcem per brindar-te una experiència sense estrés i amb resultats excepcionals. Una de les coses que més valoren els nostres clients que residixen en altres ciutats o països, és el vincle pròxim que establim del principi amb ells, assignant-los des de l’inici una persona de confiança del nostre equip.

Som ací per a fer realitat la llar ideal de cadascun, sense importar la seua ubicació en el món. Amb el nostre enfocament integral, la nostra tecnologia innovadora i el nostre equip d’experts, oferim la tranquil·litat i seguretat necessària per a dur a terme un projecte de reforma amb èxit.

Contacta’ns i descobrix com podem convertir els teus somnis en realitat. Pots visitar els nostres projectes deslocalitzats o a distància ací. Si desitges informació sobre la teua idea o projecte, no dubtes a contactar amb nosaltres.

 

construcció disseny valència reforma reforma a distancia reformes a distància valència reformes valència servici integral reforma

COMPARTIR

NEWSLETTER

    EXPLICA'NS LA TEUA IDEA DE PROJECTE

    Treballem junts
    Abrir chat
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?